Over ff iets anders

Tobias & Marleen

Woonwinkel ff iets anders

Marleen:

"Ik vind dit het allerleukste om te doen, mensen ontmoeten, op zoek naar toffe spullen, me bezig houden met trends en kleuren, andere mensen helpen en adviseren. Het persoonlijk contact en uiteindelijk het product zelf bij de mensen thuis afleveren en zien hoe blij ze zijn. Voor mij is dit werkelijk een droom die uit komt."

Tobias:

"Ik heb de afgelopen tijd al mijn creativiteit in een eigen woonloods gestoken ( kastuniek), waar ik door de jaren heen een eigen style heb gecreëerd. Deze style vindt u uiteraard ook terug in de winkel en webshop. Ik vind het vooral leuk om mijn creatieve geest zijn gang te laten gaan en het is voor mij een uitdaging om aan ieders wens te voldoen en de positieve reactie te mogen ontvangen."

Het persoonlijk contact en het ontmoeten van bijzondere mensen is dus waar onze passie ligt. Het creëren en vinden van mooie unieke spullen, andere mensen helpen en adviseren is waar wij onze krachten bundelen en dit resulteert tot een extra persoonlijke service tot in uw woning.

Het combineren,  adviseren en het het stukje duurzaamheid is ook iets wat wij belangrijk vinden.

Wij hopen u een keer te mogen ontmoeten bij 'ff iets anders'.

Locatie

Interieuradvies:

Ga je verhuizen of wil je je gehele woning verbouwen? Ben je daarbij op zoek naar professioneel interieur advies? Dan zit je bij 'ff iets anders' goed! Wij zorgen ervoor dat je verhuizing of verbouwing een leuke en inspirerende gebeurtenis wordt met een geweldig en sfeervol eindresultaat. Precies zoals jij het wilt! Wij werken samen met verschillende Interieurstylisten in verschillende Woonstijlen. Stuur je wensen door en wij helpen je graag verder. Contact Us (ff-ietsanders.nl)

Locatie

NL 0012 5166 4B95

Burgemeester Rensstraat 53 (Noord-Brabant) Nederland

Openingsuren

Elke donderdag en vrijdag

12u00 tot 16u00

Zaterdag

10u00 tot 16u00

Elke 1ste zondag van de maand zijn wij geopend van 12u00 tot 16u00.